Privacy statement

Privacy statement

VOF Verfmolen De Kat (“VOF Verfmolen De Kat”) respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en haar bezoekers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. In dit privacy statement wordt uitgelegd hoe en waarom wij jouw persoonsgegevens verwerken.

Doel van de gegevensverwerking
VOF Verfmolen De Kat verwerkt persoonsgegevens van personen die bij VOF Verfmolen De Kat producten afnemen en van leden van de VOF Verfmolen De Kat nieuwsbrief (hierna gezamenlijk: "klanten(en)") voor de onderstaande doeleinden. Op deze personen is dit privacy statement dan ook van toepassing. Bij aankoop van producten gaat koper akkoord met dit privacy statement.

VOF Verfmolen De Kat verwerkt persoonsgegevens van haar klanten voor (één of meer van) de volgende doeleinden:

VOF Verfmolen De Kat is ook actief op social media platforms zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube en Instagram. Als je via social media contact opneemt met VOF Verfmolen De Kat, verwerken we jouw gegevens voor de volgende doelen:

Grondslagen voor verwerking

VOF Verfmolen De Kat verwerkt persoonsgegevens van haar gasten op basis van een of meerdere van de volgende juridische grondslagen:

Soort gegevens
De gegevens die worden verwerkt zijn alleen die gegevens die nodig zijn voor de uitvoering van de bovenstaande doeleinden. Hierbij kun je denken aan personalia en identificatiegegevens zoals naam, geboortedatum, geslacht, adres, woonplaats, gekochte producten, maar ook gegevens die je achterlaat op de website, jouw klik- en surfgedrag en IP-adres.

Delen met anderen

VOF Verfmolen De Kat verstrekt jouw persoonsgegevens niet met andere partijen.

E-mail
Onder meer bij het bestellen van producten via de website vul je zelf jouw gegevens in op een speciaal elektronisch formulier op de website van VOF Verfmolen De Kat, en wordt je via een “opt-in” de mogelijkheid geboden aan te geven dat je via e-mail informatie van VOF Verfmolen De Kat wilt ontvangen over VOF Verfmolen De Kat en de producten die VOF Verfmolen De Kat verkoopt. 

Iedere keer dat wij je per e-mail een boodschap sturen voor direct marketing doeleinden wordt je via een afmeldlink de mogelijkheid geboden ervoor te zorgen dat je wordt verwijderd uit het bestand dat VOF Verfmolen De Kat gebruikt voor direct marketing activiteiten per e-mail. Als dat niet lukt, kun je een brief of e-mail naar info@verfmolendekat.com sturen.

Afmelden direct-marketing of profiling
Wij kunnen je gepersonaliseerde informatie sturen, bijvoorbeeld op basis van jouw eerdere bezoeken aan de website van VOF Verfmolen De Kat. Als je wilt dat VOF Verfmolen De Kat jouw gegevens in het geheel niet voor direct marketing activiteiten of profiling verwerkt, kun je een brief of e-mail naar onze klantenservice sturen. Jouw afmelding wordt zo snel mogelijk verwerkt. 

Beveiliging en bewaren gegevens
VOF Verfmolen De Kat heeft technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen om de gegevens waarover zij beschikt te beschermen tegen onopzettelijke of moedwillige manipulatie, verlies, vernietiging en/of inzage door onbevoegden. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de toepasselijke wet- en regelgeving daaraan stelt. De persoonsgegevens worden opgeslagen op beveiligde servers.

Gegevens van klanten die hebben aangegeven direct marketing via e-mail of de nieuwsbrief van VOF Verfmolen De Kat te willen ontvangen, worden bewaard tot het moment waarop zij zich eventueel afmelden. De gegevens worden daarna uitsluitend nog gebruikt voor statistische doeleinden. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het realiseren van de doelen waarvoor jouw gegevens zijn verzameld. VOF Verfmolen De Kat hanteert in beginsel een bewaartermijn van 7 jaar voor persoonsgegevens die verkregen zijn. Na deze termijn worden alle persoonsgegevens geanonimiseerd. Bovengenoemde termijnen zullen worden gehanteerd, tenzij sprake is van zwaarwegende belangen om persoonsgegevens langer te bewaren of deze nog nodig zijn voor een van de andere doelen als genoemd in dit privacy statement.

Gegevens inzien, ontvangen, wijzigen of verwijderen en overige rechten
Je hebt het recht om VOF Verfmolen De Kat te verzoeken je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om VOF Verfmolen De Kat te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken of je persoonsgegevens aan jou of aan een ander bedrijf over te dragen. Indien je toestemming hebt gegeven voor het verwerken van persoonsgegevens heb je altijd het recht om deze toestemming in te trekken. Het intrekken van toestemming heeft geen terugwerkende kracht. Je hebt ook het recht om bij VOF Verfmolen De Kat bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Je kunt tot uitoefening van de hierboven genoemde rechten sturen naar info@verfmolendekat.com of per post naar het adres vermeld onderaan dit privacy statement. VOF Verfmolen De Kat zal zo snel mogelijk op je verzoek reageren en uiterste inspanning verrichten om aan je verzoek te voldoen.

Tot slot: de verstrekking van persoonsgegevens is noodzakelijk bij het aangaan van een overeenkomst met VOF Verfmolen De Kat (zoals bij het kopen van producten op onze website). Als jij jouw persoonsgegevens niet wilt verstrekken zal het niet mogelijk zijn een overeenkomst met jou aan te gaan/voort te zetten en/of contact met jou te leggen.

Gegevens van personen jonger dan 16 jaar
Onze website en/of diensten hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over bezoekers en/of boekers jonger dan 16 jaar. Deze groep wordt derhalve uitgesloten van commerciële uitingen en profilering. We kunnen de leeftijd echter niet controleren. Gebruikers jonger dan 16 jaar dienen onze diensten alleen te gebruiken als zij toestemming hebben van hun ouders of voogd. Wij raden ouders aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder toestemming persoonsgegevens hebben verzameld van een persoon jonger dan 16 jaar, neem dan contact met ons op. Wij zullen dit dan controleren en indien nodig verwijderen wij deze informatie.

Cookies
Cookies zijn kleine tekstbestanden die bepaalde gegevens bevatten die door jouw browser worden opgeslagen op de harde schijf van jouw computer en zorgen ervoor dat je gemakkelijker en sneller kunt surfen over het web, omdat eerder bezochte websites jouw computer al ‘kennen’. Je hoeft dus bij herhaald bezoek niet steeds opnieuw bepaalde gegevens in te voeren. Vrijwel alle toonaangevende websites maken gebruik van cookies om het internetverkeer te optimaliseren. VOF Verfmolen De Kat maakt gebruik van cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek aan onze website.

Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en stellen ons in staat deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. We gebruiken deze cookies ook voor marketingdoeleinden (als je hiervoor toestemming hebt gegeven). Zo kunnen we je relevante aanbiedingen sturen. Denk hierbij aan onze gepersonaliseerde nieuwsbrief of aanbiedingen op social media of andere websites. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Je kunt jouw browser zo instellen dat cookies worden geweigerd of dat je wordt gewaarschuwd wanneer cookies worden verzonden.

Contact / Klantenservice
Voor vragen over het privacybeleid van VOF Verfmolen De Kat en in verband met de verwerking door VOF Verfmolen De Kat van jouw gegevens, kun je je richten tot onze klantenservice.

Wij zijn ook te bereiken per post. Ons adres is: Kalverringdijk 29, 1509 BT Zaandam. Telefoonnummer 075 – 62 10 477.

Wijzigen statement
Dit privacy statement kan door VOF Verfmolen De Kat op ieder moment zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast. Het aangepaste statement geldt vanaf de datum van publicatie op de website van VOF Verfmolen De Kat.

Laatste wijziging: 15 april 2019.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »